Nejnovější recenze ze sekce Korby a sedačky ke kočárkům
kvalita, rychlost vyřízení a dodání
Řeší problém jak umístit do kočáru dvě děti a přitom nekupovat dvojkočár
Vypada vse ok. Budu vedet vice az ho pouziji.. do kocaru se vejde.
- kvalitní provedení, rychlá instalace
dle mého názoru miminko sedí více než by mělo, nemá fixovanou hlavičku
Nádherný kočárek, opravdu dokonalý. Lehký, skvěle ovladatelný. Pro nás byl ale trochu nízký, tak jsme vybrali jiný.
- Už se nemůžeme dočkat až se mimi narodí a vyjedeme:-)
Bohužel mi korba nesedela na typ kočárku.Vlastnim kocarek x -lander a jsem naprosto spokojena. Jak do mesta,tak do přírody. Zvládne i náročný terén (pole,polní cesty)
- Konverze do sportovní sedačky
- krasny vzhled a jednoducha manipulace
- vnitrni cast korby je z polystyrenu nebo nejakeho podobneho umeleho na prvni pohled krehkeho materialu
Zatím jsem nevyzkoušela, ale vzhledově předčilo mé očekávání.
- krásná barva
- kapsička na boku a nahoře korbičky
lehká, pěkná, velmi praktická
- Novorozenecká vložka
- Madlo není součástí
skvělá taška pro přenos miminka, hodí se i jako fusak a je super, zejména pokud nemáte výtah, taška je flexibilní (velikost se dá zmenšit stáhnutím šňůrky) a bez problémů se vleze do hluboké korbičky kočárku, jednoduché provedení i vzhled, super cenu, resp. kvalita/cena
Velmi jednoduché nacvakávání na kostru kočárku. Kvalitní látka, všechno můžete odejmout a vyprat. Korbička se mi zdá trochu užší, nejsem si jistá, jak by se do ní vešlo větší dítě i se zimním fusakem. Ale zdá se mi to jako běžná velikost dnešních kočárků obecně.
Doporučuji vše
Lehká krasna konstrukce, která se při potřebě da složit, takže nezabere moc místa. Zatím jsme ji nepoužili, proto nemohu dal hodnotit
Krásný
- Krásné a detailní provedení
- nema konkurenci
- kvalita provedeni
Zobrazuji 21 - 40 ze 112 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...6 Další »