Nejnovější recenze ze sekce Korby a sedačky ke kočárkům
- Super barva
- Zatím nic
- Z dostupných korbiček pro Britax sportovní podvozky je to asi jedna z nejprostornějších.
- Krásně provedený vnitřek korby,matrace vypadá kvalitně i celkové provedení vypadá dobře.
- Hezké, jasné barvy, jen v reálu je varianta red jiná než na fotkách. Na fotkách vypadá skoro do růžova, fialova. Ve skutečnosti je opravdu jasně vínově červená.
- Pláštěnka a nánožník v ceně.
Korbičku jsme si vybrali, protože už máme po prvním dítěti sportovní kočárek Britax B motion. Nyní potřebujeme korbičku pro druhé mimčo, na celou zimu, tak jsme hledali co největší od Britaxu. Provedení i barva pěkné, zpracování kvalitní.
Valco Snap 4 Ultra korba Stříbrná
Přidáno: 7. července 2015
(naposledy upraveno 7. července 2015)
Zakoupeno v Kašpárek baby
- skvělé, že se dá dokoupit korbička na Valco Quad (nutno dokoupit adaptéry) + Ultra
- Velmi hezké zpracování
- Zdá se mi dostatečně prostorná
- potah z kočárkoviny je i vespod, takže pokud se korbička někde položí ušpiní se
Ještě jsem nezkoušela na kočárku, jelikož obchod mi ještě nedodal adaptéry, ale korbička je velmi hezká a prostorná
- Umožňuje použít Baby Jogger hned od narození dítěte.
- Snadno se připíná k podvozku (po předchozím nasazení adaptérů, které jsou součástí produktu) a odpojuje od něj.
- Je dost lehká a kompaktní, ale na nějaké dlouhé nošení s dítětem to pochopitelně také není; od kočárkárny do bytu to ale zvládnete.
- Trochu ztuha jdou zatím tlačítka pro sklopení stříšky, ale třeba se ještě trochu ochodí.
Elegantní doplněk umožňující použití Baby Joggeru již od narození dítěte. Moc kompaktnějších či lehčích korbiček asi nenajdete.
EasyWalker Mosey korba Berlin šedá
Přidáno: 16. března 2015
(naposledy upraveno 16. března 2015)
Zakoupeno v Malvík.cz
- Úžqsná, hezká, dosti prostorná a pro mimi pohodlná korbička ke kočárku.
- Nemám žádná proti.
Skvělá korbička pro každého, kdo potřebuje s kočárkem často manipulovat - tj. nasazovat a opět odstraňovat korbičku z podvozku kočárku.
Korbička je precizně zpracovaná, červená barva je překrásná. Se všemi produkty Britax jsem velmi spokojená.
- skládací korba, skvělá na cestování, velmi pohodlná. Větratelná z několika stran. Velmi dobře propracovaná.
- nejsou součástí adaptéry na maxi cosi
Spokojenost. V dnešních poměrech patří asi menší korbičky, ale je velmi dobře propracovaná,hezký a pratelný materiál. Lehká, skladná....Doporučuji.
- .
- .
- Doporučuji
Stokke Xplory korba černá Melange
Přidáno: 12. července 2014
(naposledy upraveno 12. července 2014)
Zakoupeno v FunBaby
- pohodlna, sikovne zipy na rozepnuti,hezka a uzitecna striska
pokojenost
- Praktické kapsičky na stříšce a korbičce na drobnosti (mobil, klíče, dudlík,...).
Někomu může připadat úzké, ale podobné rozměry jsou u spousty kočárků, a i s fusakem se malý vejde bez problémů. Manipulace s podvozkem také snadná, natrénovali jsme za chvíli.
- Splňuje očekávání - jednoduchý transport dítěte v domě bez výtahu (ze 4. p do sklepa ke kočárku). Taška se vejde krásně do kočárku, jednoduše se s ní manipuluje, není těžká, takže člověk nese vlastně je váhu dítěte a jeho oblečení.
- Ucha by mohla být trhu delší nebo nastavitelná, aby se taška dala nést přes rameno a dítět tak mít blízko u sebe v podpaží. S jistým omezením to lze ale i nyní.
Jsem velmi spokojena, výrobek splnil veškerá očekávání na funkčnost i design.
Zobrazuji 101 - 112 ze 112 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 5 [ 6 ]