Nejnovější recenze ze sekce Korby a sedačky ke kočárkům
- Prostorná korbička, kvalitní zpracování. V ceně korbičky je i moskytiéra a pláštěnka.
- Docela mi vadí, že vevnitř je podšití boudičky béžové, jelikož na sporťáku a tašky na rukojeť kočárku u této stejné barevné varianty je podšití tmavě šedé, což se nedalo na žádné fotografii poznat.
Kočárek této značky jsem používala již u předchozího dítěte s maximální spokojeností. Velmi oceňuji, že u nové kolekce napadlo výrobce vyrobit větší korbičku, což ocení většina maminek.
- pre tých, čo riešia prepravu, my sme riešili aj tú leteckú, preto sme vybrali mixx jett 2017 , Po zložení je pevná, nemôže sa stať, že by sa náhodne poskladala počas prepravy dieťaťa, vnútorný priestor je dosť malý, hlavne úzky, je pre dieťa na krátke obdobie, Veľmi kvalitný výrobok, všetko sa dá vyprať, kvalitná látka, vymakané detaily.
- Prostorna
- Moznost prodlouzeni strisky
- Pohodlne sklapeni strisky
- Slabsi latka u boudy
- Korbicka se na konstrukci neprijemne houpe
Byl to nas druhy kocarek a oproti prvnimu byla korbicka krasne prostorna, dlouha a syn v ni vydrzel asi 8 mesicu. Dokonce by vydrzel i dele, ale na leto uz jsme ho chteli dat do sportaku. Byli jsme s ni velmi spokojeni. Jedine co mi vadilo, ze se korbicka na kostrukci zvlastne houpala. Nevim, jestli schvalne, nebo to byla nejaka vyrobni (konstrukcni) vada. Nicmene jsme to neresili. Na funkci to nemelo vliv Nanoznik u kocarku byl take super. Boudicka by mohla byt ze silnejsi latky. Pri velkem vetru profoukla. Co mi prijde ale nejhorsi je podvozek kocarku. Skvele se ovlada, zataci, sklada, ale je strasne trvdy. Pri jizde silene rachoti! Ale opravdu hrozne! Odpruzeni je pouze v popisu od vyrobce, ale zapomneli ho pouzit u kocarku! Pokud by byla jizda mekci a kocarek nerachotil, byl by uzasny. Takhle vas slysi na desitky metru dopredu. Zvuk je podobny jedoucimu diteti na plastovem odrazedle. Take se mi dost casto kousne páčka u operky pri skladani kocarku. Ale oproti rachoceni je to drobnost.
Jen diky racheticke jizde bych nedoporucila kocarek nikomu. SKODA! Ale jizda s nim je diky tomu opravdu neprijemna.
- Lehký
- Snadná manipulace
- I když se zdá korba menší je poměrně prostorná
- Žádné odpružení kol
- Na horším terénu jezdí špatně
- Při jízdě je hlučný a věčně na něm něco cinká a hrká
Kočárek nedoporučuju, je sice lehký ale to je všechno. Špatně se s ním jezdí a nepřizpůsobuje se terénu. Špatná manipulace např na kostkach nebo zámkové dlažbě. Je jen na rovné chodníky.
- Má síť vzadu pro letní měsíce. A sluneční výklopnou stříšku. Prací bílý potah. Stříšku lze úplně sklopit. Celkem dost dlouhá, pohodlí pro větší miminko. Matrace funkční a pohodlná. Korba má nožky pro postavení na zem. Lze úplně složit na placku. Vpředu kapsa na klíč a mobil.
- Nemá reflexní prvky.
Spokojenost. Pevná a velká pohodlná korbička. Jednoduchý design, žádné ozdoby. Lehká, lze lehce vyndat z kočárku a položit, vynést do schodů, vyměnit za autosedačku. Skladná do auta. Používáno intenzivně 3/4 roku.
- s adaptéry nasadíte na kterýkoliv britax.
Krásná i dost prostorná hluboká korba,jsem spokojená,moc se mi líbí.
- Prostorná, dlouhá, lehká na manipulaci
- Není
Měla jsem ji vyhlídnutou z obchodu a zde jsem našla nejlepší cenu i zboží skladem, což byly rozhodující faktory. Pouze barvu jsem naživo neviděla, ale moc se mi líbí, odpovídá barvě na obrázku. Ještě jsem neměla možnost vyzkouset v praxi, ale nečekám žádné změny nebo nepříjemné překvapení.
- Jednoduchá
- Elegantní
- Skladná
- Lehká
- Šedá začne časem fialovět
- Není možnost pro uchycení hraček
- Otevřená korbička - není clona proti slunci, větru
- Dítě mi ji složilo, když podkoplo nožkou opěrnou konstrukci
- Korbička by mohla být hlubší a prostornější.
První dojmy z korbičky byly super. Máme zimní dítě. Ale jak dítě povyrostlo, navíc začalo svítit sluníčko (zbarvení textilie do fialova, korbičku jsem stínila plenou), objevovaly se nedostatky.
- Praktická sedačka, sklopná, nepřekáží při chůzi s kočárkem, dcera si ji hned oblíbila.
- Na dlouhé cesty to není.
- Skladnost, zpracování, materiály... Velká stříška, sklápění, madlo.
- Kraj stříšky je měkký a nedrží úplně napnutý. Musela bych na to něco pověsit a tím to zatížit.
Jsem moc spokojená, naše miminko ze sedačky pěkně vidí a dobře se jí v ní jezdí.
Popruhy jdou úplně vyndat, což považuji za velkou výhodu!
- Hezký kočárek pro dvojčata. Dá se jednoduše složit i do menšího auta. Je celkem lehký a velice snadno manipulovatelný. Je to trojkombinace, takže vystačí pro děti po celou dobu.
Zatím velká spokojenost.
vyhovující
Telefonicky jsme se domluvili, zda korba pasuje na typ sportovního kočáru, který jsem již zakoupila. Jednání rychlé, pracovnice velmi ochotná.
Děkuji ještě jednou za odbornou pomoc.
- nádherná, složitelná na výšku asi 12cm. Díky tomu, že nemá vyztužené božnice, je velmi lehká a vnitřní délka je 72cm. Kapsa v přední části korbičky je ideální pro úschovu peněženky, kapesníků,...
- Nemá část, která by umožňovala polohování zad.
Jedinou nevýhodu, kterou jsem shledala nepovažuji až za tak podstatnou, vzhledem k faktu, že dítě, které samo nesedí by ani sedět nemělo. A pak už stejně sedí ve sporťáku.
Úžasná!!!!
- Skvělý kočárek za rozumnou cenu. Koš pod kočárkem je přístupný pouze z boku, ale jinak nemám co vytknout.
OK
- Lehky, hezky a moc nam vychovuje.
- Siroky ale moc stabilny.
Skoro perfektny, moc nam vychovuje.
- Pěkné provedení. Lehoučká.
- Barva je trochu více popelavá než na fotografii.Nepolohovatelná loketní opěrka.
Pěkné provedení. Látka vypadá poměrně tenká, ale odolná. Polohování až do lehu. Stříška se přizpůsobí poloze opěrky zad.
- barva velmi pěkná, celkově moderní vzhled, praktický úchyt pro přenášení
- syn je již ve třech měsících natěsno, ale je opravdu dlouhý, v zimě budou potíže s fusakem
krásná korba k praktickému kočáru do města
- Lehká, vzdušná
- Nevím
Univerzální barva, jednoduchá manipulace, malá váha
Zobrazuji 81 - 100 ze 112 recenzí « Předchozí 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Další »